Produkter

Reddal Sand AS – Din Totalleverandør av Sand og Knust Fjell

Reddal Sand AS leverer alle typer sand og knust fjell til betong, asfalt og entreprenørvirksomhet. Fra våre sandtak henter vi ut de beste råvarene, slik at grunnlaget for videre produksjon gir produkter av ypperste kvalitet. Våre råvarer brukes i bygg, veier, landskapsutvikling, samt til asfalt, betong og andre basismaterialer.

Vi har en av landets beste forekomster når det gjelder sandkvalitet. Murere og entreprenører fra Risør i øst til Farsund i vest etterspør vår pussesand på grunn av høy kvalitet. I våre sandtak produserer vi støpesand, pussesand, kabelsand, strøsand, pukk, kulestein og vasket natursingel. Spesialsand kan også leveres på ordre til større prosjekter.

På Omre i Grimstad, og Agderparken i Arendal driver vi et større uttak av knust fjell hvor vi tilbyr et bredt spekter av fraksjoner. Våre topp moderne lastemaskiner og sikteutstyr, kombinert med våre ansattes høye kompetanse og lange erfaring innen sandtakdrift, knuseverk og sikteverk, sikrer at vi alltid leverer produkter av høyeste kvalitet.

Velg Reddal Sand AS for dine behov, og opplev forskjellen som kvalitet og erfaring kan gjøre. Ta kontakt med oss for produktspesifikasjoner og pristilbud. Vi er her for å hjelpe deg med å realisere dine prosjekter med de beste råvarene på markedet.

Forrige
Forrige

Laboratoriet